Ať je vaše jídlo vaším lékem
Kód: 50177Související produkty
Detailní popis produktu
Co je ten skrytý zabiják, který nás pomalu, ale jistě likviduje, přestože o tom lékařská věda ví již od roku 2004?
Víte, jaký je v současné době největší problém 95 % lidstva v oblasti zdraví?
Víte, jak se mu bránit a být mezi zbývajícími 5 % lidí, kteří jsou chráněni a jak si zajistit pevné zdraví?
Celosvětově uznávaný farmakolog a vědec v oblasti výživy Prof. Dr. Paul Clayton PhD začal jako jeden z prvních zkoumat farmakologický účinek potravin a složek rostlinného původu na zdraví a celkovou fyzickou pohodu člověka.
- titul doktora neurofarmakologie získal na Edinburské univerzitě
- dříve zastával funkci předsedy fóra „Jídlo a zdraví“ Královské lékařské společnosti (Royal Society of Medicine), v současné době je členem Ústavu pro stravování, mozkovou činnost a chování při Oxfordské univerzitě.
- byl nominován na Nobelovu cenu za výzkumnou práci v oblasti řídnutí kostí
- Dr. Paul Clayton nás seznámil se svým vědeckým výzkumem v oblasti výživy - při svém turné v r. 2019 přednášel i v Brně a Praze, záznam z jeho přednášek je vám k dispozici zde:
Předmluva:
Dr. Paul Clayton
- počet stran celkem: 99
- akutní versus chronický zánět
- chronický zánět, zánětlivé stárnutí a degenerativní onemocnění
- lze se chronickému zánětu vyhnout? Historie říká, že ano.
- příčiny zánětů - 5 klíčových faktorů
- srdeční poruchy
- metabolické poruchy
- buněčné poruchy
- problémy týkající se mozku
- poruchy nálady
- onemocnění kloubů
- problémy s imunitou
- střevní potíže
- v ústech
- plodnost - neplodnost
- děti a zánět
- fyzická zátěž, zánět a výživa
- omega-3 mastné kyseliny a zdraví kůže
-
kroky proti zánětu č. 1 - 7
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.