Kondicionér vlasový levandule 454 g JASON

Kód: CL_942341
Doprodej
Neohodnoceno
Značka: Jason
328 Kč –15 %
Kondicionér vlasový levandule 454 g   JASON
328 Kč –15 % 278 Kč
Skladem (1 ks)

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kondicionér dodává objem jemným vlasům. Nevysušuje. Levandule a olej z pupalky vlasy posilují a aminokyseliny pšeničného proteinu dodávají celodenní objem. Jojobový olej vlasy hydratuje a usnadňuje jejich rozčesávání.

Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Glycerin, Stearyl Alcohol, Stearalkonium Chloride, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Calendula Officinalis Flower Extract*, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract*, Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Extract*, Equisetum Arvense Leaf Extract*, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower/ Leaf Stem Extract*, Hydrolyzed Sweet Almond Seedcake, Hydrolyzed Soy Protein, Hydrolyzed Wheat Protein, Oenothera Biennis (Evening Aqua (Water), Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice(1), Behentrimonium Chloride , Cetearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Cinnamomum Camphoroa (Camphor) Bark Oil, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil(1), Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil, Orbignya Oleifera Seed Oil, Calendula Officinalis Flower Extract(1), Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract(1), Chenopodium Quinoa Seed(1), Citrus Grandis (Grapefruit) Fruit Extract(1), Equisetum Arvense Leaf Extract(1), Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract(1), Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Alcohol(1), Benzyl Acetate, Brassica Alcohol, Brassicyl Isoleucinate Esylate, Citric Acid, Hydrolyzed Sweet Almond Seedcake, Isopropyl Alcohol, Linalyl Acetate, Linoleic Acid, Linolenic Acid, Panthenol, Panthenyl Ethyl Ether, Polysorbate 60, Sodium PCA, Terpineol, Triethyl Citrate , Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Linalool. (1) Certified Organic Ingredient.

Doplňkové parametry

Kategorie: Přírodní kosmetika
Hmotnost: 0.5 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: